Aurora Dashboard

Meet Aurora

Data-driven, people-minded.

Als je niets verandert, zal er niets veranderen. Dus laat je ambities maar groot zijn. Want alleen dan zet je de toekomst naar je hand. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Graag stellen we je voor aan Aurora. Ons ‘Sustainable Intelligence Dashboard’. Ze staat via sensoren graag in verbinding met alle ruimtes en apparaten in jouw vastgoed of werkomgeving. Zo biedt ze jou inzicht, controle, besparing, comfort en een lage footprint. Duurzaamheid- en data-gedreven maakt ze het mensen gemakkelijk.
IoT Experts in Sustainable Intelligence

Dashboard

Stel je een toekomst voor waarin jij alle meetbare data in jouw gebouw(en) inzichtelijk hebt en kunt optimaliseren. Álles in één dashboard. Van luchtvochtigheid, temperatuur, waterkwaliteit, asset tracking en zuurstofgehaltes tot energieverbruik en zowel actuele kosten als mogelijke besparingen.

It’s in the name…

De betekenis van haar naam is ‘zonsopgang’ en staat in onze beleving symbool voor de toekomst. Bovendien staat ‘aurora’ ook bekend als een lichtverschijnsel dat wordt veroorzaakt door interacties van geladen deeltjes uit de zonnewind met de aardatmosfeer.

Smart

Alert & efficient

Aurora maakt inzichtelijk waar in jouw gebouwen kansen liggen voor milieu- en kostenbesparing. Ze laat zien wat noodzakelijk is voor een efficiënte energie- en werkomgeving. Waar zitten de grote stroomverbruikers? Welke instellingen zouden beter werken? Hoe kunt u uw eigendom tegen minimale kosten maximaal exploiteren? Aurora controleert constant alle functionaliteiten, geeft op het gewenste moment rapportages en alarmeert wanneer actie noodzakelijk is.

Flexible

Linkable & expandable

Heb je meer data nodig of wil je meerdere gebouwen toevoegen aan het dashboard? Geen probleem! Het dashboard is flexibel, dus je kunt net zoveel sensoren en andere databronnen aansluiten als je zelf wilt. Gezamenlijk gaan we op zoek naar de perfecte verwerking van jouw data. Jij bepaalt hoeveel je zelf wilt doen of uit handen geeft. Heb je al een dashboard dat iets voor je meet? Wij voegen het moeiteloos samen, zodat jij nieuwe verbanden kunt ontdekken en verder kunt optimaliseren.

We made things work.

Smarter technology for future ambitions

Laten we jouw future ambitions bespreken.