Multi Tenant Office Building

Bedrijfs­verzamelgebouw

(Financiële) controle van de verbruikte stroom.

Onze opdrachtgever kon geen juiste energierekening aan zijn huurders doorberekenen, wat leidde tot een gebrek aan flexibiliteit bij het verdelen van zijn ruimtes onder meerdere huurders. Montreal Solutions heeft een oplossing geboden door middel van metingen en rapportages mogelijk te maken via het Aurora Dashboard. Hierdoor kon de opdrachtgever niet alleen alle huidige en toekomstige huurders van een juiste rekening voorzien, maar werden er ook besparingsmogelijkheden zichtbaar, waardoor de investering snel werd terugverdiend.
 

Over onze werkzaamheden

Montreal Solutions bouwde een sensornetwerk voor het meten van stroomverbruik, om zo een belangrijke eerste stap te zetten naar het realiseren van energiebesparingen. Door real-time inzicht te bieden in het stroomverbruik van het gebouw, kunnen eigenaren en beheerders beter begrijpen waar de grootste verbruikers zich bevinden en waar er mogelijkheden zijn om te besparen.

Er kwam ook een klantenplatform voor eenvoudige facturatie om het beheer van het energieverbruik nog verder stroomlijnen. Zo is het voor de verhuurder makkelijk om te factureren naar actueel en daadwerkelijk verbruik van gas, water en licht.

De maandelijkse rapportages en diepgaande analyses van het sensornetwerk bieden waardevolle inzichten in de mogelijkheden voor energiebesparing. Door trends te identificeren en potentiële problemen op te sporen, kunnen eigenaren en beheerders gerichte maatregelen nemen om het energieverbruik te verminderen en zo kosten te besparen.

Let’s connect!

Mogelijkheden bespreken?

    Laten we jouw future ambitions bespreken.