IoT experts

Meet the team

Experts in IoT & sustainability

Montreal Solutions is opgericht door drie experts in mobiele netwerken en IoT (Internet of Things). Hun gezamenlijk streven is om met behulp van slimme technologie waardevolle bijdragen te leveren aan een duurzame en klimaatvriendelijke wereld voor toekomstige generaties.

Dit doet Montreal Solutions door alle data van gebouwen en processen te meten, verzamelen, verbinden en verbeteren. Zodoende kunnen er werk- en leefomgevingen gecreëerd worden waarin mens, vastgoed, innovatie en natuur samenwerken. We stellen de ‘enablers’ graag aan je voor:

IoT Experts in Sustainable Intelligence

Richard Clark

IoT expert & CTO @ Montreal Solutions

Richard is het liefst bezig met duurzaamheidsprojecten die een positief effect hebben op het verminderen van de CO2-voetafdruk en daarmee een schonere toekomst. Hij is geboren en getogen in het Verenigd Koninkrijk, maar woont al ruim 25 jaar in Nederland. Richard heeft een internationale carrière opgebouwd in mobiele telecommunicatie en IoT-architectuur.

Richard heeft ervaring opgedaan in vele sectoren: transport, operator, sport (Olympische Spelen), zakelijke en openbare infrastructuur. Met het vermogen om zakelijke vereisten te vertalen naar projectresultaten en deze binnen afgesproken deadlines te leveren, heeft hij gewerkt aan veel spraakmakende projecten met betrekking tot mobiele radiocommunicatie (alle technologieën, zoals 4G en 5G)  IoT-oplossingen (SMART Buildings, SMART Cities). Al deze opgedane ervaring zet hij nu in Montreal Solutions. In zijn vrije tijd begeeft hij zich graag in de buitenlucht, op vrijwel alles met twee wielen.

Our co-founders

Richard Clark & Jurgen Vreugdenhil

Jurgen Vreugdenhil

IoT expert & CEO @ Montreal Solutions

Jurgen haalt de meeste voldoening uit projecten die een sterke focus hebben op duurzaamheid. Op gezonde leef- en werkomgevingen. Begonnen als radioplanner voor het eerste mobiele netwerk in Nederland, heeft Jurgen de afgelopen 25 jaar grote uitrol van mobiele netwerken geleid en beheerd.

Door zeer efficiënte projectteams te creëren en leveringsprocessen te optimaliseren, was hij verantwoordelijk voor enkele van de snelste en meest succesvolle uitrollen van mobiele netwerken in Nederland. Capaciteiten die hij op internationale markten heeft ingezet. Sinds Jurgen deze managementvaardigheden binnen de IoT Solutions-markt gebruikt, is Montreal Solutions het perfecte voertuig gebleken tijdens de duurzaamheidstrajecten waarop het bedrijf zich veelal begeeft.

“Wij zetten al die enen en nullen met hun neus jouw kant op.
Zodat de digitale wereld jóuw taal spreekt in plaats van andersom.”

Smarter technology for future ambitions.

Jelle - IoT Expert

Jelle

IoT expert @ Montreal Solutions

Jurgen Vreugenhil - IoT Expert

Mick

IoT expert @ Montreal Solutions

Meet our partners

Working smarter, not harder.

Let’s make things work…

Smarter technology for future ambitions.

Laten we jouw future ambitions bespreken.