Partners

May we introduce you to

Our smart partners for your future ambitions

Montreal Solutions zorgt er samen met haar partners voor dat alle data zo effectief en efficiënt mogelijk wordt verzameld. Slimme samenwerkingen voor al jouw ‘future ambitions’.

Alfatech_Partner-Montreal-Solutions

Je zoekt geen techniek, je zoekt een oplossing.

Alfatech is een betrouwbare partner van Montreal Solutions op het gebied van ICT-oplossingen en -diensten. Het Nederlandse bedrijf biedt op maat gemaakte diensten aan, zoals netwerkbeheer, cloudoplossingen, beveiliging en telefonie. Alfatech heeft een team van ervaren en gecertificeerde ICT-specialisten die klanten helpen bij het implementeren en onderhouden van hun ICT-infrastructuur. Het bedrijf werkt nauw samen met grote technologiebedrijven zoals Microsoft, HP en Dell om op maat gemaakte oplossingen te bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant. Klanttevredenheid is belangrijk voor Alfatech en daarom bieden zij uitgebreide ondersteuning en service.

Klimaatbeheersing pioniers

BLR-Bimon is een gewaardeerde partner van Montreal Solutions op het gebied van IoT-oplossingen. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder het ontwerp en de ontwikkeling van slimme apparaten, sensoren en IoT-netwerken. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en innovatieve oplossingen, helpt BLR-Bimon bedrijven bij het creëren van slimme en geconnecteerde oplossingen voor verschillende sectoren zoals gezondheidszorg, logistiek en industrie. Als betrouwbare partner van Montreal Solutions biedt BLR-Bimon deskundige ondersteuning en service aan klanten om ervoor te zorgen dat hun IoT-oplossingen naadloos worden geïmplementeerd en goed worden onderhouden.

Complete ontzorging van A tot Z

Turris is een gewaardeerde partner van Montreal Solutions op het gebied van duurzame energieoplossingen. Het bedrijf biedt innovatieve oplossingen voor zonne-energie en windenergie, waaronder de ontwikkeling, het ontwerp en de installatie van complete energieoplossingen. Turris werkt samen met bedrijven in verschillende sectoren om duurzame energieoplossingen te implementeren die zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk zijn. Als betrouwbare partner van Montreal Solutions biedt Turris deskundige ondersteuning en service aan klanten om ervoor te zorgen dat hun energieoplossingen efficiënt worden geïmplementeerd en optimaal functioneren. Turris blijft zich voortdurend ontwikkelen om klanten de beste duurzame energieoplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften.

Echte waarde door middel van verbindingen.

De revolutie van het ‘Internet of Everythings’ vindt zijn oorsprong in een reeks innovaties die radicaal ons leven veranderen door elk aspect te verbinden met het internet, met als doel om de meeste van onze dagelijkse activiteiten te verbeteren.

Together we made things work…

Smarter technology for future ambitions.

Laten we jouw future ambitions bespreken.