Workflow

Route

to Smart Solutions

Wie zijn bestemming kent, vindt de weg. En wanneer jouw bestemming om duurzaamheid en ‘smart solutions’ vraagt, raden we je aan jouw weg langs Montreal Solutions te laten leiden. Die pitstop begint altijd met een vrijblijvend gesprek waarin we jouw huidige situatie en ambities met betrekking tot ‘smart technology‘ en ‘sustainability‘ in kaart brengen.

Na dit locatiebezoek krijg je krijg je een uitgewerkt voorstel waarin we een technische aanvulling aan jouw ambities koppelen. Meetpunten worden gedefinieerd en de onderlinge afhankelijkheden bepaald. De dienstverlening is zo opgezet dat je altijd kunt bijschakelen of afschakelen. Al je data wordt verzameld, verbonden en getoond in jouw nieuwe grootste vriend: dashboard ‘Aurora‘. Heb je al een dashboard dat iets voor je meet? Wij voegen ze moeiteloos samen voor verdere optimalisaties.

“Wij meten, verbinden en verbeteren.
Leg jouw ambities gerust in onze handen.”

Smarter technology for future ambitions.

Montreal Architecture

Smarter technology for ‘future ambitions’?

Wie het opzettelijke pleonasme in onze slogan heeft opgemerkt, is scherp van geest. ‘Ambitie’ staat immers al voor ‘doelen voor de toekomst’, dus ‘future ambitions’ zou dan neerkomen op ‘toekomstige doelen voor de toekomst’. En dat klinkt misschien gek, maar is exact wat wij bedoelen. Tijdens een samenwerking met Montreal Solutions worden er namelijk ook regelmatig nieuwe ambities ontdekt.

En dat is ook niet zo gek, want dashboard Aurora maakt meer dan eens data en mogelijkheden inzichtelijk waarvan je misschien niet eens wist dat ze bestonden. Het “Internet of Things” is een wonderlijke en complexe wereld. Gelukkig staan de IoT experts van Montreal Solutions tot jouw beschikking. In de afbeelding een schematische weergave van een mogelijke implementatie.

Our SMART Package

“Aurora zet al die enen en nullen met hun neus jouw kant op.
Zodat de digitale wereld jóuw taal spreekt in plaats van andersom.”

Smarter technology for future ambitions.

Aurora Dashboard

Measure. Adapt. Connect. Improve.

Bij Montreal Solutions krijgje volledige controle en inzicht over jouw energie- en werkomgeving met ons op maat gemaakte dashboard genaamd Aurora. Zij laat jou precies zien waar de grootste stroomverbruikers zitten, welke instellingen beter kunnen en hoe je jouw eigendom maximaal kunt exploiteren tegen minimale kosten.

Het dashboard monitort continu alle functionaliteiten en jij krijgt rapportages wanneer jij dat wilt, maar ook een waarschuwing als actie noodzakelijk is. Het toevoegen van meer data, dashboards of gebouwen is ook geen probleem. We kunnen zoveel sensoren en databronnen aansluiten als jij nodig hebt. Toekomstgericht optimaliseren we alles.

We made things talk.

Smarter technology for future ambitions.

Laten we jouw future ambitions bespreken.